W3.CSS
WWW.LESZCZ.PL - OFERTA
- OFERTA --- Zanęty / Przynęty / Kulki / Pellety --- Dodatki Zanętowe -- Konopie Prażone

Konopie Prażone
L346023M
Konopie prażone to jeden z najpopularniejszych dodatków zanętowych na ryby karpiowate.
Jego największym autem jest świeżość. Nic nie może się równać z zapachem świeżo uprażonych i zmielonych ziaren, dlatego postanowiliśmy wprowadzić do naszej oferty konopie, które prażymy sami w dniu, kiedy zostały one zamówione.
Niestety nie da się opisać różnicy pomiędzy konopią zrobioną na bieżąco, a taką która leży miesiąc w opakowaniu, jednak jest ona ogromna.

KUP TERAZ

Konopie prażone to jeden z najpopularniejszych dodatków zanętowych na ryby karpiowate.



Ich największym autem jest świeżość. Nic nie może się równać z zapachem świeżo uprażonych i zmielonych ziaren, dlatego postanowiliśmy wprowadzić do naszej oferty konopie, które prażymy sami w dniu, kiedy zostały one zamówione.
Niestety nie da się opisać różnicy pomiędzy konopią zrobioną na bieżąco, a taką która leży miesiąc w opakowaniu, a jest ona ogromna.



Prażone konopie powodują, że zanęta pracuje, to znaczy unosi się od dna, dzięki czemu wabi ryby które żerują w toni. Nie bez znaczenia jest również ich intensywny zapach, który wydzielają prażone ziarna.

Właśnie dlatego konopii prażonych dodawać będziemy do zanęt na płoć, krąpia, karasia, czy wzdręgę - ryb, które często podnoszą się nad dno i szukają pokarmu w toni.



Maksymalnie dodaje się 15% prażonych konopi na ryby żerujące w toni, a jeśli chcemy łowić ryby żerujące z dna, ilość ta powinna być mniejsza i wynosi 3-5%.



Konopie prażone to także ważny składnik zanęt karpiowych, jak również doskonały dodatek do pelletu, kiedy łowimy na Metodę, zwłaszcza w ciepłe dni, gdy karpie pływają w pół wody (na zdjęciu pellet z prażoną konopią do Metody).





Sprawdzone mieszanki zanętowe, w których występuje ta zanęta.
mieszanka zanętowa
Informacje o zanęcie:
Ryba:
wzdręga
Rodzaj Łowiska:
jezioro
Łowisko,gdzie była użyta:
j. Dzięczyna, Dzięczyna
Zanętę używał:
Majewski Bogusław
Szczegóły składu i przygotowania tej zanęty (kliknij)